Varmemesterordningen

Få din fjernvarmeunit på abonnement

Få leveret, installeret, serviceret og vedligeholdt din fjernvarmeunit for kun 218,75 kr. inkl. moms pr. måned via varmeregningen jf. gældende takstblad.

Komplet løsning til 0,- kr. her og nu

Du får en køreklar løsning leveret og monteret for 0,- kr. her og nu og 100% garanti på dit varmeanlæg uden udløbsdato. Når anlægget en dag trænger til udskiftning, skifter vi det HELT GRATIS. 

Sådan tilmelder du dig Varmemesterordningen

Du kan tilmelde dig Varmemesterordningen, hvis du er kunde hos Middelfart Fjernvarme, eller er på vej til at blive det. 

Tilmeld dig via den elektroniske formular på vores hjemmeside, eller den tilmeldingsblanket du har modtaget i din postkasse. Du skal bare sætte kryds i feltet ”Ja Tak” til Varmemesterordningen.

 

Sådan får du Varmemesterordning

1. Tilmeld dig

2. Vi gennemgår din varmeinstallation
Efter vi har modtaget din tilmelding, tager vi kontakt
til dig og aftaler en tid, så vi kan gennemgå dine installationer og drøfte det videre forløb. Har du spørgsmål eller ønsker, gennemgår vi det sammen, så vores samarbejde får det bedste udgangspunkt.

3. Klargøring
Har du et gas- eller oliefyr, nedtager og bortskaffer vi dette, så der bliver plads og klargjort til opsætning af din nye fjernvarmeunit. Bygningsarbejder generelt i forbindelse med fjernelse af gas- eller oliefyr skal du selv klare.

4. Vi installerer og indstiller dit nye anlæg
Efter den nye fjernvarmeunit er leveret, begynder vi med opsætningen og indstilling af dit nye anlæg.

5. Introduktion til betjening og indstilling
Når dit anlæg kører, og inden vi siger farvel, modtager du selvfølgelig en instruktion i, hvordan anlægget betjenes og indstilles.

Du har nu Varmemesterordning
Skulle der, efter vi er kørt, opstå spørgsmål, kan vi altid kontaktes. Telefonnummeret til Middelfart Fjernvarme finder du på fronten af din nye unit.

Leveringstid

Leveringstiden på en fjernvarmeunit, fra din bestilling er modtaget, til alt er klart hos dig, er ca. 8 uger. Dette inkluderer skift af dine termostater og radiatorventiler. Perioden på de 8 uger forudsætter selvfølgelig, at stikledning til fjernvarmenettet er tilsluttet og klar.

Har du allerede et fjernvarmeanlæg?

Du kan også få Varmemesterordning, når du allerede har et anlæg.
Hvis dit eksisterende anlæg skal overgå til en Varmemesterordning, kræver det en gennemgang og godkendelse. Herefter overtager vi service og vedligehold, og skulle dit anlæg på et tidspunkt have behov for udskiftning, sker dette HELT GRATIS. Jf. betingelserne for Varmemesterordningen.
Se listen over godkendte fjernvarmeunits her.

Kan jeg betale min fjernvarmeunit kontant i stedet for Varmemesterordning?

Ja, du kan købe din unit kontant til kr. 30.000,- inkl. moms leveret og monteret inklusiv udskiftning af termostater og radiatorventiler. Køber du kontant, står du selv for service, vedligehold og en geninvestering i et nyt anlæg, når den tid kommer.

Kan jeg opsige min varmemesterordning?

Ja, Varmemesterordningen kan opsiges iht. aftalebetingelserne. Herefter kommer vi og henter fjernvarmeunitten, og du kan herefter selv købe din egen unit og overtage ansvaret.
Læs mere om aftalegrundlaget her

Fjernvarmeanlæg

Bedre komfort og billigere varme

Innovativ løsning
Et moderne energieffektivt fjernvarmeanlæg har en lang række innovative funktioner, som gør det nemt og billigere for dig at have fjernvarme.
Anlægget leveres med digitalt display, der gør det nemt at regulere varmeforbruget og præcist styre temperaturen på brugsvandet.

Energibesparende
Anlægget er udviklet med en kappe, der isolerer fjernvarmeanlægget og sikrer minimalt varmetab.
Det analyserer forbruget automatisk og genkender efter to uger forbrugsmønsteret, og regulerer fremløbstemperaturen derefter.

Intelligent styring giver fordele
Anlægget er udført med elektronisk regulator, vejrkompensering, som justerer fremløbstemperaturen til radiatorer eller gulvvarme i varmeanlægget i forhold til den aktuelle udetemperatur. Dermed sparer du energi, og du opnår en høj komfort, da temperaturen altid er justeret til dit varmebehov. Godt for klima, komfort og økonomi.

Nem betjening
Det brugervenlige display på dansk gør det nemt at betjene regulatoren. Når først regulatoren er justeret til dit varmeanlæg, vil den sikre dig størst mulig energibesparelse og komfort.

Vi hjælper dig!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt os på tlf. 6441 0342.

Du kan også skrive til os på mail:
post@middelfartfjernvarme.dk

Vi kommer også gerne forbi, hvis du har brug for hjælp.