Energistyrelsen har giver tilsagn

4. maj 2021

Nu kommer tilbuddet om fjernvarme til Strib, Røjle og Vejlby

Energistyrelsen har givet tilsagn om, at Middelfart Fjernvarme får tilskud til at udvide sit forsyningsområde til Strib, Røjle og Vejlby. Takket være tilskuddet på ca. 15 mio. kroner kan nye fjernvarmekunder blive tilsluttet for 0,- kroner her og nu.

Nu er det borgerne, der bestemmer
Tilsagnet har være længere undervejs end ventet, men tirsdag den 3. maj landede det endelig i Middelfart. Så nu er det ene og alene op til de berørte borgere i området at afgøre, om fjernvarmen kommer. Projektet og de gode priser forudsætter, at mindst 50 % af de private husstande siger ja tak. Så hver tilmelding tæller.
Det er nemt at tilmelde sig - enten på middelfartfjernvarme.dk eller med det tilmeldingskort, borgerne får i postkassen.

Nem, grøn og billig varme til 2.000 nye husstande
Udvidelsen betyder, at ca. 2.000 husstande i Strib, Røjle og Vejlby kan skifte fra fossil opvarmning primært med gasfyr - til fjernvarme, der er 95 % CO2-neutral.
Tilslutningen koster 0,- kroner her og nu, og der er penge at spare på varmeregningen fra dag ét. Det er tilmed nemt at skifte: Middelfart Fjernvarme står for alt det praktiske fra afkobling af gamle anlæg til ny installation og fuld service, når fjernvarmen kører.

Tilbuddet kommer ud i weekenden
Tilbuddet om fjernvarme har ligget klar siden februar, og nu er det endelig på vej ud i postkasserne i Strib, Røjle og Vejlby. Det er fodboldpigerne fra Strib if, der snører løbeskoene og bringer tilbuddet ud til de 2.000 berørte husstande i weekenden den 8.-10. maj.