Sammenlægning af Middelfart Fjernvarme A.m.b.a. og Nr. Aaby Kraftvarmeværk A.m.b.a.

23. juni 2015

Sammenlægning af Middelfart Fjernvarme A.m.b.a. og Nr. Aaby Kraftvarmeværk A.m.b.a.

Middelfart Fjernvarme A.m.b.a. og Nr. Aaby Kraftvarmeværk A.m.b.a., indgik den 1. april 2012 et administrativt og driftsmæssig samarbejde.

Dette samarbejde har fungeret så godt, at bestyrelserne for de to selskaber i 2015 indstillede forslag om sammenlægning til generalforsamlingerne.  Forslaget er blevet godkendt i begge selskaber, og sammenlægningen træder i kraft pr. 1/1-2016.

Det overordnede formål med sammenlægningen er effektivisering af selskabernes samlede drift samt optimal udnyttelse af de synergier der opnås ved en sammenlægning.

Sammenlægningen af de to selskaber giver mulighed for nogle økonomiske besparelser. Ved at samle administrationerne behøver man kun et EDB system, man kan bruge samme leverandører, samme revisor m.m..

Det nye selskab vil stå bedre rustet til de fremtidige udfordringer på et energimarked i forandring. Det vil give en styrket og robust organisation og dermed en bedre forsyningssikkerhed og service af forbrugerne.

Sammen vil medarbejderne fra de to værker og driftschef Jesper Skov fremover få bedre muligheder for at fastholde og sikre en stabil og konkurrencedygtig fjernvarme til de foreløbig ca. 6.000 forbrugere i det “nye” Middelfart Fjernvarme.

Kontaktpersoner:

Anders Nørregaard, formand MFj                  
Tlf. 40 26 69 00

Bo Juul Nielsen, formand NKv                         
Tlf. 41 99 52 71

Jesper Skov, Driftschef                                     
Tlf. 21 36 21 37